Logo Firme constructii

Articol din categoria Design interior

Avantaje si dezavantaje constructie case la rosu

Publicat: / Actualizat: /
Avantaje si dezavantaje constructie case la rosu
'Afiș articol "Avantaje si dezavantaje constructie case la rosu"
Una dintre cele mai importante alegeri pe care trebuie sa o faci este cea a tipului de proiect: casa la rosu, casa sau casa la cheie. Fiecare tip de proiect are plusuri si minusuri. Afla care sunt avantajele si dezavantajele fiecarui tip de casa.
Publicat: / Actualizat:
1.450 vizionări
2

Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe Firme constructii: “Avantaje si dezavantaje constructie case la rosu” — Una dintre cele mai importante alegeri pe care trebuie sa o faci este cea a tipului de proiect: casa la rosu, casa sau casa la cheie. Fiecare tip de proiect are plusuri si minusuri. Afla care sunt avantajele si dezavantajele fiecarui tip de casa.

trimite

Casa la rosu este un proiect bazat pe partea de structura, fara finisaje. O casa la rosu implica trasarea casei conform planului de amplasament, saparea, armarea si betonarea fundatiei, zidirea peretilor externi si interni, armarea si betonarea elementelor structurale si realizarea structurii acoperisului.

 Un astfel de proiect ofera beneficiarului avantajul de a finisa casa dupa gusturile proprii.

Un alt avantaj este pretul mai mic comparativ cu cel al unei locuinte finisate. Casa la rosu nu include finisaje exterioare si interioare, invelirea acoperisului cu tigla si nici montarea instalatiilor electrice, termice si sanitare.

 Un proiect de casă presupune cheltuieli mari și decizii luate cu multă atenție. Vă puteți orienta spre case nefinalizate, case la roșu, ca să economisiți și să aveți un control mai mare asupra finisajelor.Cumpărarea unei case este de cele mai multe ori un proiect pe viață.

 Consultările în familie, stabilirea bugetului și planificarea financiară pentru anii care vin sunt etapa de început. Urmează alegerea viitoarei locuințe, care poate fi cumpărată la cheie sau la roșu.O casă la roșu înseamnă că s-au finalizat doar unele dintre lucrări, urmând ca dumneavostră să vă asumați terminarea proiectului conform dorințelor proprii de design și amenajări interioare. Veți fi responsabil de instalațiile de apă, gaz, electricitate, de racordarea casei la aceste utilități, de finisajele interioare.

 De ce să alegeți o astfel de casă? În primul rând costurile sunt de cele mai multe ori cu 30 la sută mai mici decât cele pentru o casă la cheie. Apoi, aveți posibilitatea să colaborați cu o echipă de meseriași pe care o cunoașteți și în care aveți încredere.

Puteți urmări pas cu pas punerea în operă a lucrărilor pentru instalații și finisaje, astfel că, la final, veți știi în detaliu cum anume a fost terminată casa în care veți locui pentru mulți ani de acum încolo. Vă veți scuti astfel de surprize neplăcute care pot apărarea în cazul proiectelor de locuință despre care viitorii proprietari nu știu aproape nimic.Desigur că în situația alegerii unei case la roșu veți aloca și timp pentru finalizarea ei, totuși sunt suficiente avantajele care vă pot face să cântăriți și această opțiune.

Numele tau: Adresa de e-mail:
Avantaje si dezavantaje constructie case la rosu

firmeconstructii  .RO 

Cea mai mare colectie de companii si articole din domeniul constructiilor din Romania.
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@firmeconstructii.ro

Informatia nu sta pe loc!

Materialul cautat nu mai exista sau nu mai este de actualitate.

Recomandari din categoria Design interior

firmeconstructii  .RO 

Cea mai mare colectie de companii si articole din domeniul constructiilor din Romania.
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@firmeconstructii.ro