Logo Firme constructii

Articol din categoria Design interior

Despre Vopseaua Stucco Veneziano

Publicat: / Actualizat: /
Despre Vopseaua Stucco  Veneziano
'Afiș articol "Despre Vopseaua Stucco Veneziano"
Cum trebuie sa alegem vopeseaua Stucco Veneziano?
Publicat: / Actualizat:
416 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe Firme constructii: “Despre Vopseaua Stucco Veneziano” — Cum trebuie sa alegem vopeseaua Stucco Veneziano?

trimite

. Se spune ca atunci cand iti faci o casa o faci pentru totdeauna! De cele mai multe ori este adevarat, astfel ca ne straduim sa alegem cele mai bune variante si combinatii de materiale pentru viitorul nostru camin, convinsi fiind ca astfel ne va reflecta stilul si personalitatea.Incepand de la vopsea lavabila pur si simplu sau combinata cu diferite alte finisaje decorative precum stucco veneziano sau diferite alte texturi (piatra, lemn etc.), putem obtine interioare minunate in care sa ne simtim cu adevarat acasa!Dupa cum bine stim, stucco veneziano – un tip de tencuiala decorativa usor texturata, se utilizeaza de obicei pentru a decora peretii exteriori ai unei case.

 Folosit intr-o amenajare interioara, insa, acest finisaj decorativ poate adauga profunzime si caldura unui spatiu. Stucco veneziano poate acoperi chiar si micile imperfectiuni ale peretelui carora vopseaua lavabila de interior nu le poate face fata.

 Stucco veneziano este un invelis decorativ lucios al carui spirit creativ da viata spatiilor interioare. Este un produs decorativ cu traditie, dar care nu se demodeaza niciodata datorita varietatii de nuante si culori luxoase. Invelisul mural special creat pentru interioare ce poarta denumirea de stucco veneziano permite obtinerea unui finisaj decorativ unic ce aduce aminte de stucaturile prezente in vechile palate din Venetia.Chiar daca modul in care se aplica poate parea comun, materialul stucco veneziano pus in opera este intotdeauna diferit, fiind caracterizat de nuante si efecte ce depind de abilitatile decoratorului. In combinatie cu lemn tratat cu diferite lacuri sau lazura colorata cu efect antic, sau chiar caramida de diverse forme si texturi, stucco veneziano poate fi aplicat chiar si pe elemente arhitectonice speciale precum cornise sau coloane.

 Finisajul decorativ stucco veneziano ofera, insa, un aer special oricarei incaperi din casa ta, pentru ca datorita versatilitatii sale se armonizeaza perfect cu celelalte elemente ale decorului!

Numele tau: Adresa de e-mail:
Despre Vopseaua Stucco  Veneziano

firmeconstructii  .RO 

Cea mai mare colectie de companii si articole din domeniul constructiilor din Romania.
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@firmeconstructii.ro

Informatia nu sta pe loc!

Materialul cautat nu mai exista sau nu mai este de actualitate.

Recomandari din categoria Design interior

firmeconstructii  .RO 

Cea mai mare colectie de companii si articole din domeniul constructiilor din Romania.
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@firmeconstructii.ro